Un film de exceptie !!!

  Cu siguranta fiecare dintre voi ati auzit de Transformers. Fie joc, animatie sau film. Ei bine anul acesta a aparut filmul Transformers II: Revenge of the fallen (Transformers 2 Razbunarea celor invinsi). Cunoscatorii acestui film stiu despre ce este vorba in acest SF.Pentru ceilalti as vrea sa va spun in cateva cuvinte despre ce este vorba: 


  Aici este vorba despre razboiul continuu dintre Autoboti si Decepiconi (2 rase de extraterestri-roboti rivale).Autobotii condusi de Optimus Prime apara planeta noastra de atacurile continue ale decepticonilor .Totusi marile puteri ale Pamantului cred ca principalul motiv al atacurilor decepticonilor este chiar prezenta Autobotilor pe planeta aceasta.Optimus nu vrea sa plece lasand polaneta neprotejata asa ca il roaga pe un pamantean pe care il cunoaste ,Sam , (student in primul an la o facultate) sa convinga aceste puteri ca autobotii nu trebuie alungati. 
     Totusi Sam nu vre decat sa duca o viata obisnuita de student. Refuzul lui Sam va avea consecinte grave pentru el cat si pentru planeta si autoboti.Actiunea se complica atunci cand Megatron si Fallen 2 roboti malefici sunt adusi la viata .
         Totusi pana la urma Decepticonii sunt invinsi si binele trumfa.
Am ales sa povestec acest film deoarece m-a fascinat, avand efecte speciale grozave si actiunea foarte intortocheata.Asadar recomand filmul tuturor celor care iubesc filmele SF. Vizionare placuta!
 
Daca aveti torent atunci puteti downloada filmul dand click Aici.

1 comentarii:

DarkAz0r spunea...

mishto filmu...merita vazut