Actiunea Catolica a Tinerilor !

Ei bine astazi a avut loc adeziunea celor din actiuna catolica in Tamaseni, satul in care locuiesc. Speram sa fie o zi perfecta dar a iesit numai frumoasa.
    Asadar m-am trezit dimineata la 9 desi mi-am propus sa ma trezesc la 8.M-am imbracat cu o camasa albastra si mi-am luat o esarfa rosie, asa cum ne-a cerut ACT.Tousi m-am pornit de acasa la 9 25 iar slujba a inceput la 9 30, asa ca am intarziat putin. Din cauza aceasta nu am mai prins loc unde trebuia si am ajuns cu  o banca mai in spate.Nasol.
    Incede slujba, si eu trebuia sa citesc la Rugaciunea credinciosilor, problema era ca nu aveam foaia, dar mai aveam putin timp  sa fac rost de ea. Incepe predica, vicarul o face mai scurta, ceea ce e bine.Dupa predica a urmat adeziunea propriu-zisa, foarte simpla .Apoi urmeaza partea mea. Nu aveam foaia asa ca am imprumutat-o de la altcineva.Continua slujba, in mod normal iar la sfarsit am facut niste poze de grup.
    ACT(prescurtarea) are si un mottou care suna cam asa:

“NOI SUNTEM LUMINA LUMII !!!”

2 comentarii:

Cristi Mirt spunea...

Fain.. și la noi în parohie s-a depus adeziunea la AC(ACC, ACT și ACA), iar eu am fost ales președinte al ACT și responsabilul tinerilor din parohie...urmează un an în care voi avea mult de lucru =))

DarkAz0r spunea...

eu m-am lasat de actiune tocmai din cauza presedintelui =)).....si eu care vroiam sa prind si excursia de iarna (asta daca se face si anu asta :) )