Se mareste ACT!!!

   Deci incep cu inceputul: ce e ACT ?In cazul in care stiti ma bucur, dar pentru cei care nu au auzit de asa ceva trebuia sa le explic:deci e prescurtarea de la Actiunea Catolica a Tinerilor.Stiti voi, grupul ala de adolescenti, legati putin mai mult de biserica, decat restul adolescentilor.Deci nu ma intelegeti gresit, nu discriminez pe nimeni.Dar am impresia ca facand parte din aceasta grupare, esti mai aproape de Biserica.Atata tot.
   Dar deviez de la subiect...revin.Astazi, la intalnirea obinuita de dupa Slujba, am aflat ca ACT se mareste, cu membri noi, adica cu fostii membri din ACC(actiunea catolica a copiilor), care sunt acum in a VIII-a.Fain nu?Totusi, fata de anul trecut, acun nu sunt asa de multi copii care s-au alaturat noua.Sincer, as putea sa vii spun pe toti, dar ar fi degeaba, avand in vedere ca majoritatea dintre voi nu ii cunosc pe cei din localitatea mea.
   Ce as mai putea sa va zic?Ne marim de an ce trece.Asadar daca doreste cineva sa se inscrie si e trecut de a VIII-a si este din aceasta localitate(clar) ar putea sa se inscrie.Poate va intrebati" de ce?" .Poi avantajele sunt multiple:
*Nu te plictisesti niciodata, nu ai cum.
* Se organizeaza foarte des iesiri, in natura, in orase, campusuri.
*Te apropii de D-zeu.(chestia asta chiar ajuta)
*La urma urmei...de ce nu?Ce ai de pierdut?


   Articolul asta e mai mult un fel de reclama, dar nu are nimic.In fine, vine cineva?Apropo, pentru cei care stiu mai multe despre ce vorbesc, as vrea sa va zic ca fostul "sef" si-a dat demisia, asa ca e multa mai liber acum. Chestia asta e valabila pentru Dark.





4 comentarii:

DarkAz0r spunea...

ooooooooooo:x....ce bine ca a plecat :))....si acum cine e ?

Leontyn's Blog spunea...

Rafaela.....daca o cunosti.Deci vii?

EastSider spunea...

Vreau de mult sa ma bag, dar mai de fiecare data nu reusesc sa ajung la intalnire =) Vinerea asta care a trecut vroiam si eu sa merg dar mi-a zis varamaea (Diana) ca nu se face . So, vineri dupa slujba right ?

Leontyn's Blog spunea...

DA , vinerea trecuta nu a fost.Si DA, vinerea sata se face