La un pas de....dezastru


     Ideea unui post cu cele mai periculoase experiente mi-a venit, cand am citit un comentariu de la un blogger pe postul acesta.Imi spunea ca acea zi, descrisa de mine, nu a fost deloc nasoala, fata de ceea ce a patit el.Asa ca m-am hotarat sa ii spun care au fost cu adevarat niste evenimente nasoale.
   De exemplu a fost foarte naspa atunci cand am cazut iarna, in iazul unei rude.Am ajut noroc deoarece m-a scos un prieten mai mare decat mine.Si intamplarea asta am repetat-o 3 ani la rand.Asta e cu adevarat nasol.Sau cand ma jucam ascunsa cu niste veri, la bunica, si m-am ascuns sub caruta.Fix in clipa aceea bunicul a zis calului sa porneasca,si astefel era sa fiu calcat de o caruta.Si asta e foarte nasol.
    A mai fost naspa cand era sa ma calce masina din curte:Eram foarte mic, abea daca imi mai amintesc cele petrecute.O ruda era la volanul masinii(care era stricata-nu mergeau franele).A pornit masina care era bagata in marsalier,Eu eram in spatele masinii, iar acea ruda m-a vazut, a incercat sa puna frana ,dar dupa cum v-am zis, nu mergeau.Am avut un super noroc deoarece era tata langa mine si m-a luat repede din fata masinii.In acel moment am crezut ca o sa ajung sub masina, la fel ca bunica(care era in vizita , si s-a speriat mai tare ca mine).
    Alta data, cand au venit niste verisori mai mici la mine, eu dormeam.Atunci s-au aruncat toti peste patura cu care eram invelit si mi-au acoperit capul.Astfel nu am mai putut respira...simteam ca lesin.Frate, ce nasol a fost..Am avut noroc cu tata care a venit si i-a luat de pe mine(defapt el a venit sa imi zica sa ma trezesc).. Deci asta inseamna sa fii la un pas de DEZASTRU!!!!   As mai scrie mai multe "neplaceri", dar nu prea mai am timp.Poate termin alta data, sau poate las asa...?!?!?!  






 
WTF?!?!?!
Nu ai nimic de zis?!?!?! 


2 comentarii:

Leontyn's Blog spunea...

Trebuie sa fac urgenta un post cu iintrebare?

DE CE BOALA NU COMENTATI?!?!?!?!



:)):)):))

DarkAz0r spunea...

Nasol frate....dar pe mine era sa ma calce de 3 ori masina pe strada