Rock-u' e Tare!!!

        Aproximativ acum cateva saptamani am inceput sa ascult si eu muzica rock, datorita unuei eveniment nefericit.Atunci, muzica asta ma calma, cand eram suparat sau deprimat, acum a devenit mai degraba o placere.Tot cam pe atunci unele persoane imi tot spuneam ca rock-ul este pt nebuni, emmo, satanici(prostii care le veneau si lor in cap). Totusi ce mi-au spun bulangii aia mi-a ramas in cap.

       Asa ca am inceput sa caut pe net, sa intreb unele persoane daca intr-adevar muzica rock(in special hard rock) o asculta doar cei mai...EMOtionati...Asa am aflat din surse sigura ca rock-ul este un stil de muzica ca oricare altul(cel putin unele piese) si ca nu ai de ce sa te temi daca asculti asa ceva. Acum ma cam streseaza mama, ma intreaba ce e cu muzica pe care o ascult( nu ii place nici un stil care imi place si mie) si tot imi spune sa incetez...

        Nu stiu de ce nu ii place...In fine, acum am inceput sa ascult trupe ca Linkin Park , AC-DC(mai putin) Metallica(si mai putin) dar important e ca ascult.Acum va intreb si eu pe voi:


1. Ce credeti voi despre rock?

2.Ce melodii ascultati?(adica ce melodii rock ascultati)

Si daca tot vorbesc despre stilul asta de muzica, am pus si un videoclip, care imi place enorm:



Stiu ca acum o sa ziceti ca pisesa e veche, dar SI CE?!, impornant e ca imi place:P.Si in caz ca va intrebati, stilul preferat ramane House...:D

2 comentarii:

PanTeraS spunea...

Depinde acum ce rock asculti. Si muzica "emo" tot un stil de muzica rock e.

Hard Rock-ul e mai mult pentru satanisti si pentru cei care nu prea cred in d-zeu si asa mai departe. Oricum, asta nu e o regula, si fiecare asculta ce vrea :)

Leontyn's Blog spunea...

eeeeee.......
vara-ta


eu ma refer la rock...nu "emmo"


;):P