Va plac fimele horror?!?!

       Va anunt de acum ca acest post o sa fie cam scarbos.Aici vreau sa vorbesc despre filme de groaza.Ideea mi-a venit vineri noaptea cand ma uitam la televizor: deodata dau pe un film horror:Casa celor 13 fantome,Cu totii stiti ce e ala un film horror: un film de groaza cu monstri , fantome, zombi , vampiri mult sange si mate scoase afara, carne de om, moarte si sperieturi, care nu sunt deloc indicate celor slabi de inger.. etc etc.
        Primul meu film de groaza a fost Calaretul fara cap, cred ca foarte multe persoane l-au vizionat: mortu' ala fara cap care se scoala din cimitir si merge sa le ia capetele oamenilor.Totusi fimul care m-a speriat cel mai tare a fost Hotell Horror.Filmul in esenta nu era chiar de speriat dar avea multe segvente scarboase, asa de scarboase ca nici nu o sa vi le zic.Aici era vorba despre 2 americani care merg intr-un orasel din europa unde se fac "experimente" pe oameni, un film excelent cu efecte speciale de groaza.



       Un alt film de groaza care m-a speriat a fost Drag me to hell: este vorba despre blestemul unei batrane duse cu pluta, asupra unei banchere care nu voia sa-i dea un imprumut la banca...la fel cu efecte speciale grozave.Sincer nu ma dau in vant dupa filmele horror, dar pe unele nu le pot refuza.De exemplu as vrea sa vad filmu' ala...Scary moovie 4.Am auzit ca e mortal...
 
       Mai sunt multe altele pe care le-am vazit sau as vrea sa le vad....dar va zic alta data.Cat despre voi...?Ce anume ati vizionat?
 
 

1 comentarii:

Leontyn's Blog spunea...

:)):))


ce img la videoclip.......


de graoaza:)).......si tare scarboasa......:D